Koch Industries, Inc.  Tietosuojakäytäntö

©Copyright 2018, Koch Industries, Inc.
Kaikki oikeudet pidätetään
Päivitetty viimeksi: huhtikuu 2018

 

Koch Industries, Inc. kunnioittaa ihmisten halua huolehtia tietosuojastaan.  Tämä maailmanlaajuinen käytäntö koskee Koch Industries, Inc:in ja sen omistamien yhtiöiden (Flint Hills Resources, LLC; INVISTA Equities, LLC; Georgia-Pacific LLC; Molex LLC; Guardian Industries Holdings, LLC; Koch Business Solutions, LP; Koch Supply & Trading, LLC; Koch Ag & Energy Solutions, LLC; Koch Chemical Technology Group LLC; ja Koch Minerals, LLC ja niiden tytäryhtiöt) (yhdessä “Koch Industries”) henkilötietokäytäntöjä.  Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on kertoa sinulta tai sinusta verkkosivustojemme, kirjallisen ja suullisen viestinnän, mobiilisovellusten, verkkoyhteisöpalveluiden ja muiden lähteiden kautta keräämiimme henkilötietoihin liittyvistä menettelytavoista.  Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan kattavasti Koch Industriesin maailmanlaajuisesti käyttämiä menettelytapoja, mutta paikallisten lakien välillä on eroavaisuuksia ja joillakin lainkäyttöalueilla käsittelytoimiamme saatetaan rajoittaa.  Tästä johtuen tosiasialliset menettelytapamme näillä lainkäyttöalueilla saattavat paikallisten vaatimusten noudattamiseksi olla tässä kuvattuja rajallisempia.

Siirry asianomaiseen osioon napsauttamalla jotakin alla olevista linkeistä:

 

Keräämämme henkilötiedot ja niiden käyttötarkoitukset

Saatamme kerätä henkilötietoja verkkosivustomme kautta tai muilla tavoin (kuten sähköpostin, faksin, postin, puhelimen, mobiilisovellusten, kolmannen osapuolen sovellusten, emoyhtiömme, tytäryhtiömme, osakkuusyhtiöidemme, liikekumppaneidemme tai muiden kolmansien osapuolien, kuten kaupallisten tiedontoimittajien tai julkisten tietokantojen, kautta).  Pääasialliset tavat, joilla saatat antaa tietoja ja antamiesi tietojen tyypit sekä tavat, joilla saatamme käyttää kyseisiä tietoja, on lueteltu alla.  

Liiketoimintaa koskevat ilmoitukset, uutiskirjeet ja muu viestintä – Saatat antaa henkilötietoja, kuten nimesi ja yhteystietosi, voidaksesi vastaanottaa liiketoimintaa koskevia ilmoituksia, uutiskirjeitä ja muuta viestintää (sähköpostiviestit mukaan lukien).  On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaista käyttää antamiasi tietoja pyytämiesi viestien ja tietojen lähettämiseen sekä tuotteistamme ja palveluistamme tiedottamiseen sinulle. Jos et enää halua meidän lähettävän sinulle liiketoimintaa koskevia ilmoituksia, uutiskirjeitä tai muita viestejä, voit peruuttaa ne koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön kohdassa “​​​​​​​​Yhteystiedot” annettuja yhteystietoja.

Liiketoiminnalliset tarkoitukset – Voit ehkä rekisteröityä henkilötiedoillasi verkkosivustoillamme ja mobiilisovelluksissamme saadaksesi tietoja liikesuhteestasi Koch Industriesin kanssa tai Koch Industriesin tuotteista.  Käytämme näitä tietoja antaaksemme sinulle pääsyn välistämme liikesuhdetta koskeviin tietoihin ja mahdollistaaksemme verkkosivustojen ja mobiilisovellusten käyttämisen.  Voit halutessasi myös antaa, tai me voimme hankkia, henkilötietojasi messujen tai jälleenmyyjiemme kautta.  On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaista käyttää näitä tietoja liikesuhteidemme hallinnoimiseen ja markkinointi- ja myyntitoimien suorittamiseen.

Voit halutessasi myös olla meihin yhteydessä verkkoyhteisöpalveluiden (esim. Facebook tai Twitter) kautta.  Kun olet meihin yhteydessä verkkoyhteisöpalvelun kautta, saatamme kerätä henkilötietoja, joita olet antanut kyseiselle verkkoyhteisöpalvelulle palveluun sovellettavien käyttöehtojen ja tietosuoja-asetustesi mukaisesti.  Saatamme myös täydentää meille antamiasi tietoja hankkimalla sinua koskevia demografisia lisätietoja ulkopuolisista lähteistä, jotta voisimme parantaa välistämme viestintää, ymmärtää tarpeitasi paremmin ja kehittää liiketoimintaamme, jos paikallinen laki sen sallii.

Urat – Ihmiset ympäri maailman jättävät työhakemuksia Koch Industriesille Koch Careers -verkkosivuston tai vastaavien kautta, ulkopuolisten työpaikkailmoitussivustojen kautta, työpaikkamessuilla tai suoraan toimipaikoissa.  Tietoja, joita työnhakijat tämän prosessin yhteydessä antavat, säilytetään usein kolmannen osapuolen palveluntarjoajien toimesta. Näitä tietoja voidaan säilyttää Yhdysvalloissa sijaitsevissa paikoissa, jotka ovat maailmanlaajuisen rekrytointitiimimme käytettävissä, ja niitä voidaan jakaa konserniyhtiöidemme kanssa, jotta voisimme arvioida soveltuvuuttasi tehtäviin yhtiössämme.  Työnhakijoiden antamia tietoja, kuten nimeä, yhteystietoja ja muita hakemuksen kannalta oleellisia tietoja, käytetään hakijoiden ammattipätevyyden arvioimiseen sekä mahdollisia työllistymistilaisuuksia koskeviin yhteydenottoihin. On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaista käyttää näitä tietoja valintaprosessissa ja ottaaksemme yhtyettä sinuun, ja niiden antaminen meille on välttämätöntä, jotta voisimme arvioida hakemuksesi.

Työhakijat voivat halutessaan antaa myös arkaluontoisia henkilötietoja, joita ovat esim. sukupuoli ja entinen tausta.  Tällaisten tietojen antaminen on vapaaehtoista, eikä niitä vaadita työn hakemiseen Koch Industriesilta.  Näitä tietoja ei huomioida hakijoiden ammattipätevyyden arvioimisessa. 

Yhteydenotot – Jos sinulla on kysymyksiä, pyyntöjä tai kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä verkkosivustollamme olevan “Yhteydenotot”-linkin kautta tai vastaavin tavoin Kochin konserniyhtiöiden verkkosivustojen kautta tai käyttämällä tämän tietosuojakäytännön kohdassa “Yhteystiedot” annettuja yhteystietoja.  Kun otat meihin yhteyttä, saatamme pyytää sinulta henkilötietoja vahvistaaksemme henkilöllisyytesi tai seurataksemme yhteydenottoasi sisäisesti, jotta voisimme varmistaa, että vastaamme kysymyksiisi, pyyntöihisi tai kommentteihisi.  

Kilpailut, arvonnat, kampanjat ja sähköinen kaupankäynti – Saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, yhteystietosi ja maksutietosi, jos pyydät kuponkia tai haluat osallistua kilpailuihin, arvontoihin, kampanjoihin tai sähköisen kaupankäynnin toimiin, jotka liittyvät Koch Industriesiin tai meidän tuotteisiimme tai palveluihimme.  Jos annat meille toista henkilöä koskevia tietoja, sinun on ensin saatava kyseiseltä henkilöltä asianmukainen suostumus hänen tietojensa antamiseen meille, jotta voimme käyttää näitä tietoja aiotulla tavalla.’  On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaista käyttää henkilötietojasi viestintään kanssasi ja pyyntöjesi ja ostojesi käsittelyyn.  Kun käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujemme täyttämiseksi, käytämme luotettavia suojatoimia, joilla varmistamme, että yksityisyytesi turvataan ja että sinun etusi tai perusoikeutesi ja -vapautesi eivät syrjäytä meidän oikeutettuja etujamme.

Sopimusvelvollisuudet – Jos toimit jälleenmyyjänä tai alihankkijana, saatamme pyytää sinua antamaan henkilötietoja, kuten nimesi, valokuvasi, yhteystietosi tai yritys- tai rahoitustietosi, jotta voimme luoda sinulle tilin ja hallinnoida sitä, käsitellä maksuja ja noudattaa sisäisiä ja lakisääteisiä vaatimuksia (joihin saattaa soveltuvin osin kuulua lääketieteellistä testausta ja valvontaa koskevia vaatimuksia).  Käytämme tietojasi tähän tarkoitukseen, jotta voisimme täyttää sopimusvelvollisuutemme sinua kohtaan. 

Palaute – Verkkosivustoillamme saatetaan tarjota mahdollisuus palautteen lähettämiseen.  Jos lähetät meille palautetta, saatamme pyytää sinulta henkilötietoja.  Saatamme myös esittää sinulle verkkosivustomme käyttökokemusta koskevia kysymyksiä.  On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaista käyttää antamiasi tietoja verkkosivustojemme parantamiseen, tuotteidemme laadun arvioimiseen sekä tuotteistamme ja palveluistamme tiedottamiseen sinulle.  

Tietoturvapoikkeamat ja niitä koskevat väitteet Jos annat tietoturvapoikkeamaan tai tietoturvapoikkeamaa koskevaan väitteeseen liittyviä tietoja, saatamme kerätä yksityiskohtaisia henkilötietoja, kuten nimesi, yhteystietosi ja kaikki tietoturvapoikkeamaa tai väitettä koskevat oleelliset tiedot.  Käytämme näitä tietoja tutkiaksemme asiaa ja noudattaaksemme sovellettavia yhtiön tai lainsäädännön vaatimuksia. Mikäli tarpeen, saatamme siirtää ja luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille tutkinnan aikana tai mikäli antamiisi tietoihin liittyvän lakisääteisen velvollisuuden täyttäminen niin vaatii. 

Tietoturva     – Saatamme kerätä henkilötietoja tietoturvauhkien havaitsemiseen ja niiltä suojautumiseen oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme ja lakisääteisten velvollisuuksiemme mukaisesti.  Käytämme erilaisia IT-työkaluja verkkoturvallisuusuhkien (kuten hyökkäysten, virusten, haittaohjelmien, roskapostin, tietojenkalastelun, haitallisen verkkosisällön) havaitsemiseen ja niiltä suojautumiseen, tietojärjestelmiemme ja -resurssiemme toiminnan varmistamiseen ja IT-järjestelmiemme optimaalisen suorituskyvyn ylläpitämiseen. Mikäli paikallinen laki sen sallii, saatamme suojella tilojemme fyysistä turvallisuutta valvontajärjestelmien ja/tai paikannuslaitteiden avulla, kun olet yhtiön tiloissa.

Tietojen muut käyttötarkoitukset     – Saatamme käyttää meille antamiasi henkilötietoja oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaisesti sisäisiin, yleisiin liiketoimintatarkoituksiin.  Tällaisia tarkoituksia ovat esimerkiksi verkkosivustojemme hallinnoiminen, tietojen analysoiminen sekä lakisääteisten velvollisuuksiemme, standardiemme, käytäntöjemme ja menettelytapojemme (ts. tarkastus- ja seulontamenettelyt, soveltuvin osin) noudattaminen.  

Stipendit, apurahat ja tunnustukset – Saatat antaa henkilötietojasi, kuten nimesi, yhteystietosi, koulutustietosi, työsuhdetietosi, pätevyytesi, saamasi tunnustukset jne. kun haet Koch Industriesin tarjoamaa stipendiä, apurahaa tai tunnustusta.  On oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme mukaistaa käyttää antamiasi tietoja valintaprosessissa, viestintään kanssasi sekä vastaanottajien luettelon julkaisuun.  Jotta voisimme arvioida hakemuksesi, sinun on annettava meille pyydetyt tiedot.   

Saatamme pyytää nimenomaisen suostumuksesi tiettyjen henkilötietotyyppien keräämiseen, jos laki niin vaatii (esim. suoramarkkinointitoimiimme liittyen tai kun käsittelemme arkaluontoisia henkilötietoja).  Jos pyydämme suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn, voit perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön lopussa annettuja tietoja.

Automaattisesti keräämämme tiedot                  

Kun käyt verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme ja olet niiden kanssa vuorovaikutuksessa, saatamme kerätä "muita tietoja”, jotka eivät itsessään paljasta henkilöllisyyttäsi. Näiden tietojen avulla pyrimme ymmärtämään, kuinka voisimme parhaiten räätälöidä verkkosivustojamme kävijöitämme varten.  Esimerkkejä mahdollisesti keräämistämme muista tiedoista sekä siitä, kuinka me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajat saatamme kerätä näitä tietoja, ovat seuraavat: 

Kootut tiedot – Sinua tai ketään muuta käyttäjää ei voida tunnistaa kootuista käyttäjätiedoista (saatamme koota käyttäjätietoja esimerkiksi laskeaksemme niiden käyttäjien prosentuaalisen osuuden, jotka asuvat tietyllä suuntanumeroalueella).  Koottuja tietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. 

Sovelluksen käyttötiedot – Kun lataat ja käytät sovellusta, me ja palveluntarjoajamme saatamme seurata ja kerätä sovelluksen käyttötietoja, joita ovat esim. päivämäärä ja aika, jona laitteellasi oleva sovellus käyttää palvelimiamme, sekä tiedot ja tiedostot, joita laitenumerosi perusteella on ladattu sovellukseen.

Selain- ja laitetiedot – Tiettyjä tietoja kerätään useimpien selaimien toimesta tai automaattisesti laitteesi kautta. Tällaisia tietoja ovat esim. tietokoneesi tyyppi, käyttöjärjestelmäsi nimi ja versio, laitteen valmistaja ja malli, verkkoselaimen tyyppi ja versio sekä käyttämiesi verkkopalveluiden (kuten sovellusten) nimet ja versiot.  Käytämme näitä tietoja varmistaaksemme, että verkkopalvelut toimivat asianmukaisesti. 

Evästeet –  Evästeet ovat tiedonpalasia, joita tallennetaan suoraan käyttämällesi tietokoneelle tai mobiililaitteelle.  Evästeiden avulla voimme kerätä tietoja, joita ovat esim. selaintyyppi, verkkopalveluissa vietetty aika, avatut verkkosivut, edelliset verkkosivustot sekä muut kootut verkkosivuston liikennetiedot.  Me ja palveluntarjoajamme käytämme tietoja turvallisuustarkoituksiin, navigoinnin helpottamiseen, tietojen tehokkaampaan esittämiseen, tilastotietojen keräämiseen ja verkkokokemuksesi yksilöimiseen.

Evästeiden avulla voimme lisäksi valita mainokset ja tarjoukset, jotka todennäköisimmin kiinnostavat sinua ja näyttää ne, kun olet verkkopalveluissamme tai lähettää sinulle mainoksia ja markkinointiviestejä.  Saatamme myös käyttää evästeitä ja muita tekniikoita seurataksemme reaktioita verkkomainoksiimme ja markkinointisähköposteihimme.  Voit kieltää tällaisen kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan käyttämällä NAI-jäsenyritysten asettamia evästeitä osoitteessa http://optout.networkadvertising.org/#!/.  Kiinnostuksen kohteisiin perustuvan mainonnan kieltäminen ei tarkoita sitä, ettet enää näkisi mainoksia verkossa. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että valitsemasi yritykset eivät enää näytä kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöityjä mainoksia.

Jos et halua, että tietoja kerätään evästeiden avulla, useimmat selaimet tarjoavat yksinkertaisen keinon kieltää evästeiden käytön automaattisesti tai valita, haluatko kieltää tai sallia tietyn evästeen (tai evästeiden) tallentamisen tietokoneellesi tietyltä sivustolta. Voit kieltää tai sallia evästeiden käytön selaimesi asetuksista tai, lainkäyttöalueestasi riippuen, muuttamalla seuranta-asetuksiasi, kuten erikseen julkaistussa evästeilmoituksessa on ilmoitettu, tai käyttämällä evästeiden hallintatyökalua.  Huomaa kuitenkin, että jos kiellät evästeiden käytön, se saattaa haitata verkkopalveluiden käyttöä.  Emme esimerkiksi ehkä tunnista tietokonettasi, jolloin sinun on kirjauduttava uudelleen sisään jokaisella käynnilläsi. Et ehkä myös saa meiltä kiinnostuksen kohteittesi ja tarpeittesi kannalta oleellisia mainoksia tai muita tarjouksia.  Tällä hetkellä emme vastaa verkkoselaimen lähettämiin “Do-Not-Track”-signaaleihin muuten kuin lainkäyttöalueilla, joilla laki sitä vaatii.

IP-osoite – IP-osoitteesi on numero, jonka Internet-palveluntarjoajasi antaa käyttämällesi tietokoneelle automaattisesti.  IP-osoite voidaan tunnistaa ja kirjata automaattisesti palvelimemme lokitiedostoihin aina kun käyttäjä käy verkkopalvelussa, kuten myös käyntiaika ja avatut sivut. IP-osoitteiden kerääminen on vakiintunut käytäntö ja tehdään automaattisesti useilla verkkosivustoilla, sovelluksissa ja muissa palveluissa.  Käytämme IP-osoitteita esimerkiksi käyttöasteiden laskemiseen, palvelinongelmien diagnosoimiseen ja verkkopalveluiden hallinnoimiseen.  Saatamme myös määrittää likimääräisen sijaintisi IP-osoitteesi perusteella, jotta voisimme ymmärtää, miltä maailman alueilta verkkosivustomme kävijät tulevat.

Fyysiseen sijaintiin ja mobiililaitteen sijaintiin perustuvat palvelut – Sinun luvallasi saatamme kerätä laitteesi fyysistä sijaintia koskevia tietoja esim. satelliitin, matkapuhelinverkon tukiaseman, WiFi-signaalien tai muiden tekniikoiden avulla.  Saatamme käyttää laitteesi paikannustietoja tarjotaksemme sinulle räätälöityjä, sijaintiin perustuvia palveluita ja sisältöä.

Jos olet ladannut jonkun sovelluksistamme, voit rekisteröityä vastaanottamaan tarjouksia hyväksymällä niiden tekniikoiden käytön, joiden avulla voimme kerätä sijaintiasi koskevia tietoja mobiililaitteesi Bluetooth-toimintojen tai vastaavien kautta.  Me keräämme näitä tietoja, jos hyväksyt (joko ensimmäisen sisäänkirjautumisesi yhteydessä tai myöhemmin) tarjousten vastaanottamisen sovelluksen kautta ja otat nämä ominaisuudet käyttöön mobiililaitteessasi. 

Pikselitunnisteet tai vastaavat tekniikat – Pikselitunnisteita (ts. verkkojäljitteitä tai clear gif -kuvia) voidaan käyttää joidenkin palveluiden yhteydessä esim. verkkopalveluiden käyttäjien toimien seuraamiseen (sähköpostien vastaanottajat mukaan lukien), markkinointikampanjoidemme menestyksen mittaamiseen sekä verkkopalveluiden käyttöä ja vastausprosentteja koskevien tilastotietojen kokoamiseen.  Käytämme myös Google Analytics -palvelua, joka käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen ja analysoidakseen tietoja palveluidemme käytöstä ja raportoidakseen toiminnasta ja kehityssuunnista.  Nämä palvelut saattavat kerätä tietoa myös muiden verkkosivustojen, sovellusten ja verkkoresurssien käytöstä.  Voit lukea Googlen käytännöistä osoitteessa www.google.com/policies/privacy/partners/ ja estää Google Analyticsin käytön lataamalla selaimeen lisäosan, joka on saatavilla osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. 

Keiden kanssa jaamme tietojasi    

Emme myy tai luovuta henkilötietojasi muuten kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla.  Saatamme myös luovuttaa tietojasi, kuten tietojen antohetkellä on ilmoitettu ja seuraavissa tilanteissa: 

Liiketoiminnan siirrot – Saatamme luovuttaa henkilötietojasi, käyttötietojasi ja muita sinua koskevia tietoja osapuolille, jotka ostavat omaisuutemme osittain tai kokonaan, sekä lisäksi asianajajille ja konsulteille. Jos siirrämme tietojasi ostajalle, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin ohjataksemme ostajaa käyttämään tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.  Tämän lisäksi, mikäli asetamme yhtiömme tai se asetetaan konkurssiin tai saneerausmenettelyyn, tietojasi saatetaan kohdella yhtiön omaisuutena, joka voidaan myydä tai siirtää kolmansille osapuolille.

​​Konserni​​​​​yhtiöt – Saatamme jakaa antamiasi tietoja (kuten tilauksiasi, tiedusteluitasi, hakemuksiasi tai verkkosivustojemme käyttöäsi koskevia tietoja) Koch Industriesin sisällä ja Kochin konserniyhtiöiden kanssa markkinointiin, rekrytointiin ja sisäiseen raportointiin liittyviin tarkoituksiin.  Teemme tämän harjoittaaksemme liiketoimintaamme tehokkaammin ja saadaksemme paremman käsityksen asiakkaistamme eri liiketoimintalinjoilla. 

Lainvalvontaviranomaiset, tuomioistuimet, sääntelyviranomaiset, valtion viranomaiset tai muut kolmannet osapuolet – Saatamme siirtää ja luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille (i) täyttääksemme lakisääteisen velvollisuuden, (ii) uskoessamme vilpittömästi lain edellyttävän sitä, (iii) tutkintaa suorittavien valtion viranomaisten pyynnöstä, (iv) varmistaaksemme tai toimeenpannaksemme käytäntömme, käyttöehtomme ja muut sopimukset tai suojataksemme Koch Industriesin, asiakkaidemme tai muiden oikeudet, omaisuuden tai turvallisuuden, (v) reagoidaksemme hätätilanteeseen, (vi) kun uskomme luovuttamisen olevan tarpeen tai asianmukaista fyysisen haitan tai taloudellisen tappion ehkäisemiseksi tai epäillyn tai todellisen laittoman toiminnan tutkinnan yhteydessä tai (vii) muutoin suojataksemme kolmansien osapuolten, palvelujemme käyttäjien tai yleisön oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.

Markkinointikumppanit  Joissakin tapauksissa saatamme sallia tiettyjen verkkomainostajien ja -julkaisijoiden kerätä henkilötietoja sivustoiltamme.  Lisäksi liikekumppaneillamme voi olla pääsy sinua koskeviin henkilötietoihin, joita olemme yhdistäneen kyseisten liikekumppaneiden tietojen kanssa. Saatamme tehdä liikekumppaneidemme kanssa yhteistyötä lähettääksemme yhdessä räätälöityjä mainosviestejä sinulle yhdistettyjä tietoja käyttäen.  Jos et halua vastaanottaa tällaisia yhteisiä viestejä, voit kieltää ne noudattamalla jokaisessa tällaisessa viestissä annettuja ohjeita.

Muut kuin henkilötiedot – Voimme jakaa kolmansien osapuolien kanssa muita kuin henkilötietoja, esim. käyttäjiä koskevia koottuja tilastotietoja, demografisia tietoja ja käyttötietoja.

Jakaminen sinun suostumuksellasi – Saatat palveluissamme saada mahdollisuuden hyväksyä tietojen tai markkinointitarjousten vastaanottamisen kolmansilta osapuolilta tai muuten hyväksyä tietojesi jakamisen kolmansien osapuolien kanssa. Jos hyväksyt henkilötietojesi jakamisen, henkilötietojasi luovutetaan kolmannelle osapuolelle kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojaselosteen ja liiketoimintakäytäntöjen mukaisesti.

Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat – Jotta voisimme täyttää pyyntösi, tarjota sinulle palvelun kautta erilaisia ominaisuuksia, palveluita ja materiaaleja, vastata kyselyihisi ja käyttää tietojasi muihin tämän tietosuojakäytännön kohdassa “Kuinka käytämme tietojasi” kuvattuihin tarkoituksiin, saatamme jakaa henkilötietojasi tai käyttötietojasi kolmansien osapuolien kanssa, jotka suorittavat tehtäviä puolestamme (tai kumppaneidemme puolesta). Tällaisia kolmansia osapuolia ovat esim. yritykset tai henkilöt, jotka isännöivät verkkosivustojamme, analysoivat tietoja, tarjoavat asiakaspalvelua, postittavat tuotenäytteitä tai käsittelevät maksuja sekä sponsorit ja muut kolmannet osapuolet, jotka osallistuvat kampanjoihimme tai sähköisen kaupankäynnin toimiin tai hallinnoivat niitä tai jotka avustavat markkinoinnissa tai myynninedistämisessä (esim. voittajan valintaan tai palkinnon toimittamiseen liittyen tai lainsäädännön edellyttämällä tavalla, esim. voittajaluettelon osalta) tai jotka avustavat riskinhallinta-, vaatimustenmukaisuus-, laki- ja tilintarkastustoimissa. Emme ole valtuuttaneet näitä palveluntarjoajia käyttämään tai luovuttamaan tietoja muutoin kuin on tarpeen palvelujen suorittamiseksi puolestamme tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi.

Koska toimimme osana maailmanlaajuista yritystä, yllä mainitut vastaanottajat voivat sijaita oman lainkäyttöalueesi (tai sen, jolla tarjoamme palvelut) ulkopuolella. Lisätietoja saat alta kohdasta “Henkilötietojen kansainväliset siirrot”.

Automatisoitu päätöksenteko 

Saatamme tehdä sinua koskevia automaattisia päätöksiä seuraavissa tilanteissa:

  • Automaattista käsittelyä voidaan käyttää avointen työpaikkojen suuria hakijamääriä arvioitaessa. Pyydämme, että luot näihin tarkoituksiin profiilin ja vastaat joihinkin työpaikkaan liittyviin kysymyksiin arvioidaksesi taitojasi julkaistun työpaikan vaatimuksiin verrattuina.  Tämän jälkeen voidaan käyttää algoritmia sen määrittämiseksi, keiden hakijoiden sallitaan etenevän valintaprosessin seuraavaan vaiheeseen. Otamme nämä tiedot ja prosessin huomioon, koska ne auttavat meitä valitsemaan avoimille työpaikoillemme sopivimmat hakijat.  Arvioinnin tulos saattaa vaikuttaa siihen, tarjotaanko sinulle hakemaasi tehtävää. 

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön kohdassa “ Yhteystiedot” annettujen yhteystietojen avulla pyytääksesi lisätietoja automaattisesta päätöksenteosta, vastustaaksesi automaattisen päätöksenteon käyttöämme tai pyytääksesi, että tarkistamme automaattisen päätöksen, jos paikallinen laki siitä vaatii. 

Käyttäjän luoma sisältö

Joidenkin palveluidemme ja yhteisöpalveluidemme ominaisuuksien avulla voit ehkä lähettää omaa sisältöäsi julkaistavaksi.  Tällä tavoin julkaisemistasi tiedoista tulee julkisia tietoja, eivätkä ne kuulu tämän tietosuojakäytännön piiriin.  Tietyissä verkkosivustomme osissa ja sosiaalisen median sivuillamme käyttäjät voivat lähettää henkilötietojaan Koch Industriesille tai sen konserniyhtiöille.  Näiden tietojen käyttöön sovelletaan verkkosivuston tietosuojakäytäntöä.  Julkaisuista, kirjeistä ja muista vastaavista tulee Koch Industriesin omaisuutta ja niitä voidaan jäljentää kokonaan tai osittain, nimesi mukaan lukien, mitä tahansa tarkoitusta varten ja millä tahansa tavalla.

Linkit muille sivustoille    

Verkkosivustomme ja viestimme voivat tarjota linkkejä muille verkkosivustoille, mukaan lukien yhteisöpalvelut ja kumppanit, jotka voivat käyttää logo(j)amme osana yhteisbrändäyssopimusta.  Sikäli kuin Koch Industries ei tarjoa linkitettyjä palveluja, emme ole vastuussa palveluista emmekä mistään näillä verkkosivustoilla olevasta sisällöstä.  Jos annat tietoja kolmansien osapuolten palveluissa tai verkkosivustoilla ja käytät niitä, kyseisten sivustojen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.  Suosittelemme, että luet niiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöt, joilla käyt, ennen kuin lähetät henkilötietoja. 

Kuinka suojaamme henkilötietoja    

Käytämme tietojen arkaluontoisuuteen nähden sopivia kohtuullisia hallinnollisia, teknisiä ja/tai fyysisiä suojatoimia ja asianmukaisia turvatoimia suojataksemme henkilötietoja katoamiselta, väärinkäytöltä tai luvattomalta pääsyltä, luovutukselta, muutokselta tai tuhoamiselta.  Emme kuitenkaan voi taata henkilötietojesi turvallisuutta, sillä mikään sähköinen tiedonsiirtotapa tai tietojen säilytystapa ei ole täysin turvallinen.  Jos tietoihisi vaikuttavasta tietoturvapoikkeamasta ilmoitetaan, tutkimme asian ja täytämme kaikki vaaditut ilmoitusvelvollisuudet. 

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

–Koch Industries on maailmanlaajuinen organisaatio, jonka päätoimipaikka on Yhdysvalloissa ja joka harjoittaa liiketoimintaa monissa maissa.  Voimme jakaa henkilötietojasi Koch Industriesille, sen konserniyhtiöille, palveluntarjoajillemme ja muille kolmansille osapuolille, jotka voivat sijaita omasi maasi ulkopuolisissa maissa.  Vaikka näiden eri maiden tietosuojalait voivat poiketa oman maasi vastaavista, käytämme asianmukaisia suojatoimia (kuten sopimusperusteisia sitoumuksia) varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla ja lainmukaisesti. Tiedonsiirtoihin Euroopan unionin ulkopuolelle tämä sisältää Euroopan komission hyväksymät vakiosopimuslausekkeet. Lisätietoja käytössä olevista suojatoimista saat ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön kohdassa “Yhteystiedot​​​​​” annettuja yhteystietoja. 

Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin meillä on kanssasi liikesuhde.  Kun suhteemme sinuun on päättynyt, säilytämme henkilötietosi riittävän kauan voidaksemme:

  • säilyttää liikeasiakirjat tutkimus- ja/tai tarkastustarkoituksiin 
  • noudattaa lainmukaisia asiakirjojen säilytysvaatimuksia
  • puolustaa tai nostaa olemassa olevia tai mahdollisia oikeusvaateita
  • käsitellä palveluita koskevia valituksia.

Poistamme henkilötietosi, kun niitä ei enää tarvita näihin tarkoituksiin.  Jos on joitakin tietoja, joita emme teknisistä syistä pysty poistamaan täysin järjestelmistämme, ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin tietojen käsittelyn tai käyttämisen jatkamisen estämiseksi.

Henkilötietojesi muuttaminen ja henkilötietoihisi pääsy

Sinulla voi olla tiettyjä paikallisen lain mukaisia henkilötietojasi koskevia oikeuksia.  Näihin kuuluvat oikeus

  • saada henkilötietosi
  • korjata säilyttämiämme tietoja
  • poistaa henkilötietosi
  • rajoittaa henkilötietojesi käyttöä 
  • vastustaa henkilötietojesi käyttöä
  • perua soveltuvin osin suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön  
  • saada henkilötietosi käyttökelpoisessa sähköisessä muodossa ja välittää ne kolmannelle osapuolelle (tietojen siirto-oikeus) ja
  • tehdä kantelu paikalliselle tietosuojaviranomaiselle (soveltuessa).

Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin tietojesi päivittämiseksi tai korjaamiseksi, jos ne muuttuvat, tai jos sinusta säilyttämämme henkilötiedot ovat virheellisiä.  Huomioi, että tarvitsemme sinulta todennäköisesti lisätietoja, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi ja vastata pyyntöihisi.  Jos haluat keskustella oikeuksistasi tai käyttää niitä paikallisen lainsäädännön asettamien rajoitusten mukaisesti, ota meihin yhteyttä käyttäen tämän tietosuojakäytännön kohdassa “​Yhteystiedot​​​​​​​” annettuja yhteystietoja. Vastaamme sinulle kohtuullisen ajan kuluessa ja lainsäädännössä määritettyjen aikarajojen puitteissa.

Lapset

Palvelumme eivät yleensä ole tarkoitettu alle 16-vuotiaille lapsille.  Emme tietoisesti kerää henkilötietoja keneltäkään alle 16-vuotiaalta ilman vanhempien suostumusta.  Jos tietoosi tulee, että olemme keränneet henkilötietoja alle 16-vuotiaalta lapselta ilman vanhempien suostumusta, ilmoita meille asiasta, jotta voimme ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Kalifornian asukkaat

Jos olet Kalifornian asukas ja antanut meille henkilötietojasi, voit pyytää meitä olemaan jakamatta henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin kolmansien osapuolien kanssa, konserniyhtiömme mukaan lukien, jos ne ovat erillisiä oikeushenkilöitä.  Kerro meille toiveistasi ottamalle meihin yhteyttä käyttäen tämän tietosuojakäytännön kohdassa “ Yhteystiedot” annettuja yhteystietoja.

Tietosuojakäytäntömme päivitykset    

Saatamme muuttaa tai päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Ilmoitamme aina käytännön yläosassa, milloin sitä on viimeksi muutettu.  Jos muutamme tätä tietosuojakäytäntöä olennaisesti, ilmoitamme sinulle muutoksista. Kaikki muutokset astuvat voimaan, kun ne julkaistaan, ellei toisin ilmoiteta.  Jos tämän tietosuojakäytännön muutoksilla on perustavanlaatuinen vaikutus käsittelyn luonteeseen tai muutoin merkittävä vaikutus sinuun, ilmoitamme niistä sinulle riittävän ajoissa, jotta sinulla on mahdollisuus käyttää oikeuksiasi.  

Yhteystiedot

Jos sinulla on tätä tietosuojakäytäntöä koskevia kysymyksiä tai kommentteja tai jos haluat että poistamme tai päivitämme tietojamme sinusta tai toiveistasi, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai kirjeitse käyttäen seuraavia soveltuvia Koch Industriesin tai sen konserniyhtiöiden yhteystietoja:

Koch Industries, Inc.
Koch Chemical Technology Group LLC
Koch Supply & Trading, LLC
Compliance & Ethics Department
P.O. Box 2256
Wichita, KS 67201-2256, USA
Sähköposti: kiicompeth@kochind.com
Flint Hills Resources, LLC
Compliance & Ethics Department
P.O. Box 2256
Wichita, KS 67201-2256, USA
Sähköposti:  kiicompeth@kochind.com

 
INVISTA Equities, LLC
Compliance & Ethics Department
P.O. Box 2936
Attn: Compliance & Ethics Office
Wichita KS, 67201-2936, USA
Sähköposti:  invdatapri@invista.com

 
Georgia-Pacific LLC
Privacy Office
P.O. Box 105605
Atlanta, GA 30348, USA
Sähköposti:  privacy@gapac.com


 
Guardian Industries Holdings, LLC
Compliance & Ethics Department
2300 Harmon Road
Auburn Hills, MI 48326, USA
Sähköposti:  privacy@guardian.com

 
Molex, LLC
Compliance & Ethics Department
2222 Wellington Court
Lisle, IL 60532-1682
Sähköposti:  privacy@molex.com

 
Koch Ag & Energy Solutions, LLC
Compliance & Ethics Department
P.O. Box 2985
Wichita, KS 67201-2985, USA
Sähköposti: KFCommComp@kochind.com
 
Koch Minerals, LLC
Compliance & Ethics Department
P.O. Box 2256
Wichita, KS 67201-2256, USA
Sähköposti:  kmcompliance@kochind.com
 
Koch Business Solutions, LP
Compliance & Ethics Department
Tietosuojavastaava
P.O. Box 2256
Wichita, KS 67201-2985, USA
Sähköposti:  kiicompeth@kochind.com